Blandade besked i nya kulturbudgeten

 

Det satsas mindre och mindre på kultur och som kulturentreprenör blir man oroad…

http://www.svt.se/kultur/blandade-besked-i-kulturbudgeten

I denna ständiga debatt om kulturens vara eller icke vara får vi kulturaktörer ständigt försvara vår rätt att arbeta med det vi gör.
Vill uppmana alla att läsa boken Att vara eller vara en vara av Koalition för kulturdebatt (red. Stina Oscarsson). Boken innehåller texter från de organisation­er som ingår i Koalitionen. Bland annat har Marianne Lindberg De Geer bidragit med en mycket tänkvärd text  som beskriver de näringar som konstnärerna bidrar ekonomiskt till.
En person sa en gång till mig: ”Gallerister måste också leva!” på tal om många galleriers höga provisionsnivåer och konstnärens problem att få betalt för sitt arbete. Läs en del av Marianne Lindberg De Geers text här och fundera sedan en gång till på vem som föder vem och om hur viktigt kultur är  för dig.

 

 
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/12/133912/marlenejosefsson.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273